Perinteinen itämainen lääketiede

Kigurumi asut piristävät mielenterveyttä

Etenkin pimeänä vuodenaikana on tärkeää piristää omaa oloa, pitää huolta omasta fyysisestä kunnosta ja pitää yllä omaa mielenterveyttä! Haastava kaamosmasennus on yllättävän yleistä, joten sitä vastaan kannattaa taistella jopa hieman epätavallisin keinoin! Kigurumi asut ovat yksi tällainen keino!

Mikä ihmeen kigurumi?

Alun perin kigurumi on japania ja se tarkoittaa esiintyjää, joka on pukeutunut sarjakuvahahmoksi. Usein nämä hahmot ovat eläinhahmoja. Tällaisia esiintyjiä nähdään usein esimerkiksi animetapaamisissa. Niitä voi nähdä myös esimerkiksi huvipuistoissa tai ostoskeskuksissa viihdyttämässä lapsia ja lapsenmielisiä. Myös urheiluseurojen maskotteja ja lastenohjelmien esiintyjiä voidaan kutsua kigurumeiksi. Lisäksi ne ovat suosittuja mainostarkoituksissa. Esimerkiksi Hello Kitty, Nalle Puh ja Pikachu ovat suosittuja kigurumi-hahmoja.

Party Kingillä kigurumi-asu tarkoittaa hauskaa fleecestä valmistettua oloasua. Party Kingin asut muistuttavat suosittuja eläin- ja satuhahmoja. Joukosta löytyy esimerkiksi yksisarvisia, pingviini, sarvivalas, mustekala, kettu, panda ja seepra. Asut ovat ihanan mukavia ja lämpimiä päällä ja niissä on mukava viettää koti-iltaa – tai vaikka kokonaista kotipäivää. Ne sopivat hyvin myös esimerkiksi teemajuhlien upeaksi asuksi. Nämä näppärät asut sopivatkin niin koti-iltaan kuin juhla-asuiksikin – mikäs sen näppärämpää? Lisäksi asut ovat kivoja lahjaideoita.

Mistä löydän hauskat kigurumi asut?

Löydät hauskat Kigurumi asut Party Kingiltä! Netistä asujen tilaaminen on helppoa ja nopeaa, joten asujen hankkiminen ei aiheuta lisästressiä. Voit helpottaa juuri sen oikean asun etsimistä suodattamalla hakutuloksia haluamallasi tavalla. Voit tutustua ensimmäiseksi esimerkiksi suosituimpiin kigurumi-asuihin. Jos budjettisi on erityisen pieni mutta kaipaat hauskaa asua piristämään koti-iltojasi, valitse Halvin ensin -lajitteluvaihtoehto. Jos taas Party Kingin kigurumi-asut ovat jo sinulle tuttuja ja haluat tutustua verkkokaupan uusimpiin asuihin, kannattaa järjestää hakutulokset uusin ensin.

Tällä hetkellä Party Kingin suosituin Kigurumi-asu on suloinen violetti sarvivalas. Toiseksi suosituin vaihtoehto on sininen yksisarvinen ja kolmanneksi suosituin vaihtoehto on lila yksisarvinen. Party Kingin edullisin kigurumi-asu on tällä hetkellä lasten Shiba-asu, joka maksaa hieman alle 20 euroa. Aikuisten kigurumi-asut maksavat Party Kingillä noin 50 euroa. Monet kigurumi-asut ovat tällä hetkellä väliaikaisesti loppu Party Kingin valikoimista, mikä kertoo asujen suosiosta. Jos jokin asuista miellyttää erityisesti, kannattaakin pitää kiirettä ja kotiuttaa asu ennen kuin joku toinen ehtii sen tehdä!

Party Kingillä on jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta ja yli 25 000 myytävää tuotetta, joten sille on ehtinyt kertyä kokemusta hauskojen juhlatarvikkeiden toimittamisesta. Kun tilaat hauskat asut Party Kingiltä, et joudu odottamaan kauaa niiden toimitusta, sillä toimitusajat ovat vain 2 – 3 arkipäivää. Toimitusten hinnatkaan eivät päätä huimaa, sillä normaalitoimitus maksaa vain 4,90 euroa. 30 päivää voimassa oleva avokauppa takaa, että voit rauhassa sovittaa uutta kirugumi-asuasi kotona ja päättää vasta tämän jälkeen, haluatko pitää asun vai sittenkin vaihtaa sen johonkin toiseen asuun.

Pyjamapartyt kigurumeissa

Hauskojen vaatteiden lisäksi myös hyvien ystävien seura auttaa torjumaan kaamosmasennusta, joten mikset järjestäisi hauskoja pyjamapartyja läheisimmille ystävillesi? Pukeutukaa toinen toistaan hauskempiin kigurum-asuihin ja viettäkää yhdessä hauska ilta! Party Kingiltä on helppo tilata myös paljon muuta juhlarekvisiittaa, joten partyjen järjestäminen ei aiheuta ylimääräistä työtä eikä stressiä. Mukavaan iltaan on mahdollista liittää vaikkapa rentouttavia hemmotteluhoitoja ja herkullista, terveellistä ruokaa.

ashe